Anni Haavisto tutkimusjohtajaksi ja Inka Lähteenaro Insight Specialistiksi

Inspiransin syksy on uusien nimitysten aikaa! Anni Haavisto nimitettiin tutkimusjohtajaksi elokuussa ja Inka Lähteenaro aloitti Insight Specialistina syyskuussa.

Anni Haavisto siirtyi Inspiransissa tutkimusjohtajan tehtäviin elokuun alustaYli vuosikymmenen kokemuksen markkinatutkimuksesta omaava Anni on toiminut aiemmin mm. TNS Gallup Oy:ssä kvalitatiivisen yksikön Senior Research Managerina ja Research Insightilla asiakkuuspäällikkönä. Annin erikoisosaamiseen kuuluvat shopper-tutkimukset – kuluttajakäyttäytymisen sekä myymäläympäristön ymmärtäminen sekä kvalitatiiviset yhteisötutkimukset online-ympäristössä.

”Mulla on tosi hyvä fiilis tästä syksystä! Alkusyksy lähti heti käyntiin reippaasti melko vaativilla ja vikkeläliikkeisillä projekteilla. Tästä on hyvä lähteä viemään Inspiransin menetelmävalikoimaa vielä entistäkin ketterämpään suuntaan. Marraskuussa on edessä ESOMARIN kvalitatiivisen tutkimuksen kongressi, josta odotan Portugalin lämmön ja auringon lisäksi tukea menetelmäkehitykseen.”, Anni kommentoi iloisesti.

Tutkimuksen ja viestinnän parissa työskennellyt Inka Lähteenaro aloitti Inspiransilla erityisesti trendeihin pureutuvana Insight Specialistina. Inka on työskennellyt ennen mm. tutkimusharjoittelijana ja -avustajana Demos Helsingissä, työpajaohjaajana kuluttajatutkimuskeskuksessa ja tiedottajana. Inka tulee trendien lisäksi kehittämään viestinnällisiä toimintoja.

”Syksyllä Inspiransissa tulee tapahtumaan kaikkea jännittävää. Tulemme näkymään jatkossa selvästi enemmän uusissa kanavissa uusin tavoin. Kannattaa seurata tarkasti!”, Inka kommentoi.

Inka (vas.) ja Anni Annankadulla fiilistelemässä syksyn uusia tuulia.