Hienoja uutisia Inspiransista

Taloustutkimus Oy on ostanut Insipirans Oy:n koko osakekannan torstaina 8.8.2019 toteutetussa kaupassa. Kaupan myötä Inspirans siirtyy vastaamaan Taloustutkimuksen kvalitatiivisesta osaamisesta ja Inspiransin toimitusjohtajana jatkan minä.

Olen perustanut Inspiransin vuonna 1996 ja alusta lähtien tavoitteena on ollut toimia uranuurtajana laadullisen tutkimuksen saralla. Tänä päivänä Inspirans on Suomen johtava kvalitatiivinen tutkimustoimisto.

Nyt on aika ottaa seuraava askel eteenpäin. Taloustutkimus on paras mahdollinen uusi koti Inspiransille, sillä se tunnetaan kovatasoisesta tutkimusosaamisesta ja eettisesti kestävästä toiminnasta läpi koko prosessin. Viimeisten vuosien aikana juuri Taloustutkimus Oy on noussut suunnannäyttäjäksi markkinatutkimusalalla, joten on hienoa päästä mukaan tähän tarinaan. Lisäksi, suurena tutkimusyrityksenä se tarjoaa pientä paremmat resurssit kehittämistyölle ja erityisesti menetelmäkehitykselle. Tämä tulee varmasti avaamaan uusia ja innostavia mahdollisuuksia asiakkaillemme.

Me inspiransilaiset siis jatkamme laadukkaan kvalitatiivisen tutkimustyön tekemistä samalla intohimolla kuin aikaisemmin. Taloustutkimus puolestaan on Suomen toiseksi suurin markkinatutkimus- ja mielipidemittausyritys, joten tästä eteenpäin meillä on käytössämme koko joukko eri tutkimusmenetelmien huippuammattilaisia aina Data Science palveluista lähtien. Näin ollen eri menetelmien joustava yhdistely asiakkaidemme hyödyksi helpottuu merkittävästi.

Edessämme avautuu nyt uusi, kiehtova polku. Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle!

tiedotekuva pienempänä